Κράτησε αποστάσεις για την επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε συνέντευξη τύπου με τηλεδιάσκεψη και μεταξύ άλλων,  μίλησε και για την πιθανή επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας, κρατώντας ουσιαστικά αποστάσεις, παρότι ο ίδιος έδωσε την έγκριση για ομαδικές προπονήσεις σε γκρουπ των 6 με 8 ατόμων.

 “Δεν πιέσαμε κανέναν να αρχίσει ή να τελειώσει πρωτάθλημα. Εμείς μιλάμε τώρα μόνο για προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους. Καμία Διοργανώτρια Αρχή δεν είναι υποχρεωμένη να επανεκκινήσει. Είχαμε μία απόφαση του Δ.Σ. της Super League 1 και μία απόφαση – επιστολή του ΠΣΑΠ. Εμείς καταλήξαμε σε αυτήν την περιγραφή. Εάν στην πορεία δούμε πως τα πράγματα δεν είναι καλά εδώ είμαστε. Μακριά από εμάς όλα αυτά. Δεν μπαίνουμε σε πεδία αντιπαράθεσης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο σωστό και να επανεκκινήσουμε την αθλητική διαδικασία. Γίνεται όλο αυτό συνετά, μεθοδικά και σε συνεργασία με τους επιστήμονες”, είπε ο υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος σημείωσε ότι 

“αν απαιτηθεί τηλεδιάσκεψη με Σούπερ Λιγκ και τις 14 ΠΑΕ είναι αυτονόητο ότι θα το κάνουμε άμεσα, έχουμε στείλει από 15.000 μάσκες και γάντια μιας χρήσεως, αντισηπτικά και θερμόμετρα, ενώ στείλαμε σήμερα στη Σούπερ Λιγκ 1 οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν”.