Η προσφορά του Κουλούρη στη Σκύδρα

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δ. Σκύδρας πρόσφερε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατάγεται από την περιοχή και δεν την ξεχνάει.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Σκύδρας, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Τουλούζ παρέδωσε την Πέμπτη (7/5) στη δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η κ. Ιγνατιάδου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη της, «ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με τη δήμαρχο Σκύδρας, «η ενέργεια του αυτή αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι».

Ο Ευθύμης Κουλούρης και ο πατέρας του, που ήταν παρών, δέχτηκε τις ευχαριστίες της δημάρχου, καθώς και τις ευχές της για «υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία».

(metrosport)