Μάρτινς : “Δεν είχα άλλη επιλογή από το να ανανεώσω”

Η είδηση της ανανέωσης του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα πρώτο θέμα αλλά και στην Πορτογαλία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και στην «A’Bola» για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους» έως και το 2022.

Μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μάρτινς είπε:

Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να ανανεώσεις με τον Ολυμπιακό.

«Ηταν πολλοί οι λόγοι. Ολα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».

Ηρθατε εύκολα σε συμφωνία;

«Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Ολα είχαν γίνει από τον Απρίλιο απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Κάνετε προπονήσεις με μάσκες;

«Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή»