Αποφασίζουν… τέλος στην Κύπρο – Αντιδρά η Ανόρθωση

Σήμερα (15/5) στις 11:00 θα αρχίσει η συνεδρίαση του ΔΣ της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο ΓΣΠ για τη λήψη της οριστικής απόφασης κατά πόσον θα συνεχιστούν ή αν θα διακοπούν οριστικά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Α’  και Β’ Κατηγορίας, με το σενάριο της οριστικής διακοπής να είναι αυτό που κερδίζει έδαφος.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ξεκαθαρίστηκε με απόλυτο τρόπο ότι τα κυβερνητικά διατάγματα δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν, για χάρη του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, το συνδικαλιστικό τους όργανο ο ΠΑΣΠ, κάλεσε την ΚΟΠ να αποφασίσει τη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου, καθώς όπως τονίζουν, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε το πράσινο φως για λήψη της τελικής απόφασης από την Ομοσπονδία.

Στο μεταξύ η Ανόρθωση με ανακοίνωση της χαρακτηρίζει την απόφαση σκανδαλώδης (αν ανακοινωθεί η διακοπή), ενώ προτρέπει την ΚΟΠ να μην λάβει την οποιαδήποτε απόφαση σήμερα.