Σάσα: «Μου λείπει το γήπεδο, θέλω να παίξουμε τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Λούκας Σάσα, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης και τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά και ανυπόμονος να αγωνιστεί και πάλι για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για την επιστροφή του Άρη στις προπονήσεις μίλησε ο Λούκας Σάσα, παραχωρώντας συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως του έχει λείψει η ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ πρόσθεσε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφουμε και πάλι στην προπόνηση να πατάμε το χόρτο. Επιτέλους βγήκα και από το σπίτι, έχουμε πλέον έναν λόγο να βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα παίξουμε, περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας. Αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Πως ήταν η εμπειρία σου με την πανδημία του κορωνοϊού:

«Οι γονείς μου ήρθαν από την Βραζιλία πριν τον κορωνοϊό οπότε κόλλησαν εδώ και πέρασα όλο αυτό το διάστημα μαζί τους και με την κοπέλα μου. Ευχαριστώ το Θεό που η οικογένεια μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα, είναι μια διαφορετική εμπειρία και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι με προσοχή».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον:

«Σίγουρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο από εδώ και πέρα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά παγκοσμίως. Αυτό που εύχομαι είναι να σταματήσουν και να ελαττώνονται κάθε μέρα οι θάνατοι και τα κρούσματα.

Για το πως είναι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών:

«Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μας είναι παράξενη γιατί δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ή όχι. Όταν θα υπάρξει οριστική απόφαση τότε αυτό θα αλλάξει, το σίγουρο όμως είναι ότι μου λείπει το γήπεδο και το παιχνίδι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Θέλω πολύ να παίξω το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, ας ελπίσουμε ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».