Εξώδικο Δημητριάδη για “συκοφαντίες”

Απάντηση με εξώδικο είναι η αντίδραση του πρόεδρου της ΕΠΣΜ, Σάββα Δημητριάδη, στις κατηγορίες του πρώην μέλους του ΔΣ της Ενωσης κ.Νίκου Φιλιππιάδη…

Το εξώδικο του κ.Δημητριάδη:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ
Του Σάββα Δημητριάδη του Ανδρέα, για εαυτόν ατομικά και ως Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ), που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Τσιμισκή 31.
Προς
Τον Νικόλαο ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗ, κάτοικο Θεσσαλονίκης επί της οδού ————
Θεσσαλονίκη 19.05.2020
………………………………….
κ. Φιλιππιάδη,
Προς μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση διάβασα την από 19.05.2020 ανάρτηση σας στο stathis1963.blogspot.com και σε άλλα site με τίτλο «Κύριε Δημητριάδη μην πολιτικοποιείτε την ΕΠΣΜ», με την οποία, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά και μόνον τα δικά σας πολιτικά φρονήματα και πεποιθήσεις και τους δικούς σας ιδιοτελείς σκοπούς προσβάλλουν βάναυσα την ιδική μου αξιοπρέπεια τόσον ως ανθρώπου, όσον και ως προέδρου της μεγαλύτερης ένωσης στην Ελλάδα.
Στην προσπάθεια σας για μία ακόμη φορά να παραμείνετε ενεργός στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, από το οποίο ΕΣΕΙΣ με αφερέγγυες προσπάθειες εκβάλατε ο ίδιος τον εαυτό σας αναφέρετε αβάσιμα και καταχρηστικά τα παρακάτω, στα οποία θα σας απαντήσω ρητά:
Αναφέρετε ότι πολιτικοποιώ την ΕΠΣΜ και χρησιμοποιώ τα γραφεία της Ένωσης ως εκλογικό κέντρο και ορμητήριο του Σύριζα για να ικανοποιήσω κάποια σωματεία (δυστυχώς ελάχιστα-τα δικά σας σωματεία). Ποια είναι τα δικά μου σωματεία κ.Φιλιππιάδη, γιατί δεν τα κατανομάζετε; Τι σημαίνει δικά σου και δικά μου σωματεία δεν μας λέτε;; Μήπως ξεχάσατε την νόμιμη και συντριπτική πλειοψηφία, με την οποία εξελέγην πρόεδρος της Ένωσης και στην οποία ήσασταν παρών; Πότε κ.Φιλιππιάδη χρησιμοποίησα τα γραφεία της Ένωσης ως εκλογικό κέντρο;;; Από πού εσείς αντλείτε αυτήν την κατάφωρα ψευδή πληροφορία μόνο και μόνο για να είστε και πάλι στην δημοσιότητα, που τόσο πολύ σας αρέσει! Πώς σπιλώνετε έναν άνθρωπο χωρίς καν να γνωρίζετε τις πολιτικές του πεποιθήσεις κατηγορώντας με μάλιστα για κατάχρηση εξουσίας;;; Πως προσβάλλετε τα σωματεία που αποτελούν μέλη της ΕΠΣΜ με τέτοιες εξωφρενικές προσωπικές διαπιστώσεις και υποτιμάτε κάθε παράγοντα μας;; Ποιες είναι οι προσβλητικές ανακοινώσεις κ.Φλιππιάδη που εγώ βγάζω, όταν η Ένωση αποτελείται από οργανωμένο διοικητικό συμβούλιο και νομικό τμήμα με καλλιεργημένους και κοινωνικά αποδεκτούς ανθρώπους, οι οποίοι παιδευόμαστε καθημερινά να εκλογικεύσουμε όλες τις νέες ρυθμίσεις και διατάξεις που αφορούν το ποδόσφαιρο;;;; Πώς συνδέω εγώ την πολιτική με το ποδόσφαιρο; Κοινοποίησα ανακοίνωση η οποία φωτογράφιζε την υποστήριξη μου στο Σύριζα;;;;;; Έχετε κάτι τέτοιο στα χέρια σας;; Και αν το έχετε γιατί αοριστολογείτε σ’αυτήν την κατάπτυστη δήθεν διαμαρτυρία και δεν την αναφέρετε ρητά;; Για να μην σας ξεχάσουν οι δημοσιογράφοι τώρα που αποσυρθήκατε;;; Ποια είναι τα θα και θα; Έχετε να μού πείτε κάτι γι αυτό;;; Γιατί εγώ ότι έχω προαναγγείλει το έχω υλοποιήσει άμεσα. Δεν έχω αφήσει καμία εκκρεμότητα και σας προκαλώ και δημόσια να συζητήσουμε γι’ αυτό!!!!! Αν δεν φοβάσθε να εκτεθείτε. Πώς είστε απόλυτα βέβαιος για το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις μου είναι αποφάσεις 2-3 κοντινών ανθρώπων μου και όχι του ΔΣ;;; Έχετε παραστεί στα διοικητικά συμβούλια;;; Ποιοι είναι οι 2-3 κοντινοί άνθρωποι που υπονοείτε ότι υποδαυλίζουν τις αποφάσεις;;; Κατονομάστε τους!!! Αν δέχομαι πιέσεις ή όχι και αν είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου αυτό αφορά μόνον εμένα, γιατί εσείς με αυτήν την «διαμαρτυρία» σας αποδεικνύετε ότι δεν γνωρίζετε καθόλου τον χαρακτήρα μου και δεν έχετε καμία άποψη για εμένα. Άλλωστε ο άπλετος ναρκισσισμός σας δεν σας επιτρέπει να αξιολογήσετε κανέναν άνθρωπο και πόσο μάλλον εμένα. Και κατά πόσο έχω και αν έχω αφοσιωθεί στα καθήκοντα μου, θα ήταν καλό την προτροπή αυτή να την απευθύνετε στην οικογένεια μου, την οποία έχω αφήσει προκειμένου να ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις μου ως πρόεδρος της Ένωσης.
Κλείνοντας κατόπιν όλων των παραπάνω, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ρητά και κατηγορηματικά αυτήν την τερατώδη και εξωφρενική δήλωση σας, Σας ΚΑΛΩ όπως από την επομένη ημέρα από την επίδοση της παρούσης εξώδικης δήλωσης-καταγγελίας μου, α.-ανακαλέσετε δημοσίως σε κάθε ηλεκτρονικό και έντυπο μέσο κάθε λέξη που περιέχεται σε αυτό το προσβλητικό και κατάφωρα άδικο κείμενο σας, το οποίο δεν αποτελεί διαμαρτυρία, αλλά κραυγή δημοσιότητας ιδικής σας εις βάρος της δικής μου αξιοπρέπειας και τιμής, και β.-απέχετε από τούδε και στο εξής σε κάθε αναφορά στο όνομα μου ως ανθρώπου και ως προέδρου της ΕΠΣΜ, διότι διαφορετικά Σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα διεκδικήσω ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ την ικανοποίηση κάθε νομίμου δικαιώματος μου και την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται νόμιμα να επιδώσει την παρούσα προς αυτόν που απευθύνεται προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης του.
Ο εξωδίκως δηλών