Τι… παίζει με τον Ρέμπε

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον επόμενο αθλητικό του διευθυντή, αφού είναι γνωστό ότι το συμβόλαιο του Μάριο Μπράνκο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Έτσι, η οικογένεια Σαββίδη αλλά και οι συνεργάτες αυτής σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν βγει στην αγορά και αναλύουν κάθε όνομα που έχει εντοπιστεί ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να προχωρήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται μάλιστα είναι και αυτή του, πρώην αθλητικού διευθυντή της Βόλσφμπουργκ και της Χάντερσφιλντ, Όλαφ Ρέμπε.

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα στην Ιταλία παρουσίαζαν την υπόθεση ως «τελειωμένη», κάνοντας λόγο για συμφωνία.

Η αλήθεια είναι ότι 42χρονος βρίσκεται στη λίστα των τεχνικών διευθυντών που έχει καταρτίσει οι «ασπρόμαυροι», αλλά δεν είναι ο μόνος υποψήφιος.

Ο Αθλητικός διευθυντής με καταγωγή από το Αμβούργο έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, με θητεία σε Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης και Βόλσφμπουργκ) και Premier League (Χάντερσφιλντ).

Μάλιστα είχε βρει και είχε πιστέψει ποδοσφαιριστές όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόιν και ο Πέρισιτς, μεταξύ άλλων οι οποίοι αγοράστηκαν με χαμηλά ποσά και στην συνέχεια έφεραν πολλαπλάσια στα ταμεία των «λύκων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρέμπε γνωρίζεται αρκετά καλά με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, από την κοινή παρουσία των δύο στην γερμανική ομάδα.