“Μπέρδεμα με το ΑΦΜ”

Απογοητευμένος με την κατάσταση, που επικρατεί γύρω από τηνν απόκτηση ΑΦΜ για τον Ηρακλή, δήλωσε ο Χρόνης Παπαβραμίδης, που ενδιαφέρθηκε για να συμμετάσχει και να χρηματοδοτήσει αυτό το… πρότζεκτ.

“Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Με τον Βόλο θα τα βρίσκαμε, αλλά όπως είναι η νομοθεσία, θα μπορούσαμε να βρεθούμε με πολλά χρέη στην πλάτη. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το σήμα του Ηρακλή, ούτε τα χρώματά του, ούτε τη Μίκρα, γιατί θα ταυτιζόμασταν με τον παλιό Ηρακλή, που έχει τα χρέη. Στο Καυτανζόγλειο θα μπορούσαμε να παίξουμε μετά από ένα χρόνο, όταν θα έρχονταν η ομάδα στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι ένα γήπεδο, που νοικιάζεται. Θα φορούσαμε άσπρα, θα είχαμε σήμα τον Λευκό Πύργο, για να μην υπάρχει ταύτιση, αλλά θα μπορούσε να λέγεται η ομάδα Ηρακλής; Αν θεωρούσαν πως υπάρχει ταύτιση με τον παλιό Ηρακλή, θα έπρεπε να αναλάβουμε το 50% των χρεών, αλλά αυτό θα ήταν η αρχή για το 100%” είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο “Μετρόπολις” ο Παπαβραμίδης, που επισήμανε ότι το θέμα είναι στα χέρια της κυβέρνησης, γιατί με τη σημερινή νομοθεσία, δεν μπορεί να αναβιώσει ο Ηρακλής.

Τόνισε, μάλιστα, ότι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν στο πρόγραμμα συναντήσεις με κυβερνητικούς φορείς για να βοηθηθεί ο Ηρακλής.