“Ντόπες” Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές : “Αποδείξτε ότι αξίζετε να βρίσκεστε στην Σούπερλιγκ”!

Πραγματοποίθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των διαιτητών της Super League, λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παρόντες ήταν οι Μέλο Περέιρα, Χουάν Φερνάντεθ Μαρίν, Λιφ Λίντμπεργκ, αλλά και οι Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των Ελλήνων ρέφερι λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως πρέπει να αποδείξουν τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία.

«Να είστε δυνατοί, να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να τηρείσετε τον κανονισμό. Μη διστάσετε να πάρετε μη δημοφιλείς αποφάσεις. Είστε οι καλύτεροι και γι’ αυτό βρίσκετε στη Superleague. Αποδείξτε ότι αξίζετε να βρίσκεστε εδώ»!

Στη συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, οι διαιτητές ενημερώθηκαν για τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν πλέον σε έναν αγώνα (πέντε αλλαγές, cooling breaks) αλλά και για το πρωτόκολλο το οποίο θα πρέπει να τηρούν. Η είσοδος των διαιτητών στα αποδυτήρια θα γίνεται τελευταία σε σειρά. Πρώτες θα εισέρχονται οι φιλοξενούμενες ομάδες, στη συνέχεια οι γηπεδούχες και στο τέλος οι ίδιοι.

 

Στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν θα επιτρέπεται πλέον η είσοδος των παρατηρητών καθώς η θέση τους πλέον θα είναι στην εξέδρα του γηπέδου και θα είναι αργότερα σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου με την διαιτητική ομάδα.