«Το 100% για να πάμε στον τελικό…» (vid)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube έκανε ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στη συνέχεια των πλέι οφ, αλλά και στο Κύπελλο.

Αρχικά σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για όλους έπρεπε και να προπονηθούμε και να παραμείνουμε παράλληλα ασφαλείς. Επιστρέψαμε με νίκη και όλα δείχνουν να είναι καλύτερα για τη συνέχεια.

Έπρεπε να μείνουμε σπίτι και δεν είναι εύκολο να προπονείσαι έτσι. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα να τηρήσουμε, συγκεκριμένη διατροφή, να κοιμόμαστε ίδιες ώρες, όμως νομίζω πως όλοι μείναμε σε καλή φόρμα.

Στα πλέι οφ δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι συνεχίζουμε την σκληρή προπόνηση και κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το Κύπελλο: «Το θέλει και ο κόσμος πάρα πολύ, το θέλουμε και εμείς! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε το 100%, ότι έχουμε για να περάσουμε στον τελικό.

Το Χαριλάου είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα, ιδιαίτερο γήπεδο με ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μας έλειψε ο κόσμος με τον ΟΦΗ ωστόσο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι  στο παιχνίδι. Έστω και έτσι ακούγαμε τις φωνές του κόσμου έξω από το γήπεδο και πιστεύω πως τους ευχαριστήσαμε».