Ολυμπιακός : Θέλει αναβολή και στη Σούπερ Λίγκα!

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στη Σούπερ Λίγκα για την ανάδειξη νέου προέδρου και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αναβάλει κι αυτές τις εκλογές!

Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να αναβάλει τις εκλογές της ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε το sdna, οι ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στη Λίγκα και επικαλούμενοι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

Γι΄ αυτό το λόγο ζητούν να παραταθεί η θητεία του Λυσσάνδρου…

«Σας ζητούμε όπως θέσετε προς συζήτηση ως θέμα κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού ΣΥμβολαίου (και μάλιστα ως δεύτερο θέμα συζήτησης) την παρααταση της θητείας του Προεδρείου της Superleague 1 μετά την 30η Ιουνίου και ως την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και κατ’ ακολουθία την αναβολή της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών σε χρόνο μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου». 

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την προεδρία της Λίγκας είναι ο Λεωνίδης Μπουτσικάρης του Παναθηναϊκού και ο Αλέξης Κούγιας.

Απ΄ ότι φαίνεται, ο Ολυμπιακός στηρίζει την υποψηφιότητα του Κούγια, που για την ώρα δε φαίνεται να “περπατά” αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν συγκεντρώνει περισσότερες από 4-5 ψήφους.