“Ορίστε εκπροσώπους κι ελάτε”

Όσο περνάει ο καιρός, ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά σε κάθε τί που σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ. Εσχάτως, με αφορμή τα συμβάντα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν μετά τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα, οι οπαδοί δέχτηκαν επίθεση από την αστυνομία στο Σταθμό Λαρίσης, έκαναν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να δει διαφορετικά τα πράγματα να απευθύνει κάλεσμα στους οργανωμένους οπαδούς να συντονιστούν, να εκλέξουν εκπροσώπους για την καθημερινή επικοινωνία με την ΠΑΕ και γιατί όχι, να ορίσουν και εκπροσώπους τους στο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ :

“Ανάμεσα σε όλα τα θέματα τα οποία απασχόλησαν το τελευταίο διήμερο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ήταν και αυτό της αναίτιας επίθεσης που δέχτηκαν από την αστυνομία φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ετσι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαββίδης ζήτησε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώθει απροστάτευτος ή απομονωμένος. Αντιθέτως πρέπει να αισθάνεται ενεργό μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου, όσο φυσικά η συμπεριφορά του είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων και δεν δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του συλλόγου.

Μάλιστα για να βελτιωθεί το επίπεδο αυτών των σχέσεων ο κ. Σαββίδης ζήτησε να συμφωνηθεί ανάμεσα στη διοίκηση και τον κόσμο η διαδικασία επιλογής εκπροσώπων της λαϊκής βάσης του συλλόγου, οι οποίοι θα συνεπικουρούν στην καθημερινή επικοινωνία και τον υγιή διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, ενώ υπό συζήτηση ενδέχεται να τεθεί και το ενδεχόμενο να αποτελέσουν αυτοί οι εκπρόσωποι τη φωνή του κόσμου στη διοίκηση της ΠΑΕ!

Τέτοια σοβαρά θέματα που ζητούν λύση έχουν να κάνουν με τις αρχές, την ΕΠΟ, τη Super League, τις μετακινήσεις, τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ παράλληλα όπως είναι φυσικό στη συζήτηση αναμένεται να τεθούν και θέματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις με την ΠΑΕ”