Παίζει τα ρέστα του…

Θα μείνε ζωντανός ή θα του γίνει η καρδιά… περιβόλι; Στα Περιβόλια των Χανίων, ο Άρης παίζει τα ρέστα του. Παιχνίδι must win. Ακόμη και η ισοπαλία θεωρείται άσχημο (όχι καταδικαστικό όμως) αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά (17:15 NS3).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε πολλά πράγματα στις τελευταίες προπονήσεις, φαίνεται να έχει αποφασίσει το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, δεν κατέληξε ωστόσο σε όλα τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν.

Το 4-3-3 είναι το επικρατέστερο με τρεις χαφ που θα έχουν ανασταλτική, κυρίως, λειτουργία και τριάδα στην επίθεση τους Μανιά, Μπακασέτα στα άκρα και τον Τάτο σε ελεύθερο ρόλο.

Στην άμυνα ο πονοκέφαλος ακούει στο όνομα του Γιαννίτση. Ο νεαρός αμυντικός έχασε προπονήσεις λόγω τραυματισμού, αισθάνεται ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είναι στην αποστολή. Αν παίξει τελικά, τότε θα έχει παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Μπουγαϊδη και στα δύο άκρα τους Βανγκέλι (δεξιά) και Τσουμάνη (αριστερά). Αν δεν τα καταφέρει τότε θα αντικατασταθεί με έναν εκ των Νταμαρλή ή Κύργια.

Το σενάριο που θέλει τον Κύργια δεξί μπακ, τον Βανγκέλι αριστερό και τον Τσουμάνη στα χαφ, μάλλον δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει και ο Βλάχος, που πλέον έχει περισσότερες προπονήσεις

Και πάμε στη μεσαία γραμμή, όπου υπάρχουν τα πολλά ερωτηματικά. Η τριάδα που είναι η επικρατέστερη αποτελείται από τους Οικονομόπουλο, Τσιάρα και Παπαδόπουλο, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και την προώθηση της μπάλας στην επίθεση. Στην αποστολή υπάρχει και ο Ηρακλής, αλλά δύσκολα θα είναι βασικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Γουναρίδης, Αγκάνθο, Κύργιας, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Βλάχος, Κουσίδης, Μανιάς, Ηρακλής και Τσιάρας.