«Μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα!»

Το ότι μέχρι το πρωί δεν ήξερε αν θα είχε διαθέσιμους ένδεκα ποδοσφαιριστές για να κατεβάσει, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίχαελ Ένινγκ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα του συνδρομητικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη:

Για το σχόλιο του Μάρτινς και τα συγχαρητήρια που του έδωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για όσους έχουν απομείνει από τους παίκτες μου. Μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα και πως θα παραταχτούμε, κάναμε κάποιες δοκιμές της τελευταίας στιγμής και καταλήξαμε σε αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Καταρχάς απεριόριστο σεβασμό για τον Φετφατζίδη που προσγειώθηκε σήμερα το πρωί και είπε ότι θέλει να δώσει την δική του μάχη μαζί μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ο Σάσα θα δοκίμαζε να παίξει ένα ημίχρονο και έπαιξε 90 λεπτά, το πόδι του Μαντσίνι είναι μπλε και όμως αγωνίστηκε. Οπότε είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών που τα δίνουν όλα όταν μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν

Για το αν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω: «Δυστυχώς με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ δύσκολο, κρατάμε τα δύο γκολ, κρατάμε και την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το γκολ του Μπαγκαλιάνη: «Πέρα από τον Μπαγκαλιάνη είναι και είναι και άλλα παιδιά που κάνουν τη δική τους προσπάθεια, βοηθάνε και αν δεν ήταν εδώ μπορεί να μην είχαμε ενδεκάδα να κατεβάσουμε»