Με Ζάχορα, χωρίς Ονουάτσι

Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο (3μμ). Ο Γκιγιέρμο Όγιος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κοντέωνα και Ζαχόρα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Παπαστεργιανός, αλλά και ο ανέτοιμος Ονουάτσι, ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα, όπου ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να παίξει.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα βγει και η αποστολή και θα φανεί αν ο Όγιος θα πάρει μαζί του και τους Κουρδάκη και Κουρούπη, ενδεχομένως και τον Σκόρτσα.

Σήμερα, η διοργανώτρια όρισε την 23η αγωνιστική και το τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ορίστηκε να γίνει την Δευτέρα 10/3 για να μεταδοθεί και τηλεοπτικά. Την Παρασκευή 7/3 θα παίξουν Ζάκυνθος – Κέρκυρα, ενώ την Κυριακή 9/3 θα γίνουν οι αγώνες Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός, Βατανιακός – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου – Πιερικός, Δόξα Δράμας – Εθνικός Γαζώρου και Καβάλα – Τύρναβος.