«Για τον ΠΑΟΚ η αξιοπρέπεια είναι ο υπέρτατος τίτλος»

Το δικό του μήνυμα για την δικαίωση από το CAS και το ηθικό πλεονέκτημα που πήγαν να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ οι εμπνευστές της σκευωρίας, έστειλε ο Λευτέρης Δούκας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook ο  υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η πιο διαχρονική αξία με την οποία πρέπει να πορεύεσαι στη ζωή είναι η αξιοπρέπεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι εφήμερα, έρχονται και παρέρχονται.

Για τον ΠΑΟΚ η αξιοπρέπεια ήταν, είναι και θα παραμείνει ο υπέρτατος τίτλος.
Είναι το μοναδικό που δε μας έχουν κλέψει σε όλη την ιστορία μας, ίσως και να ήταν αυτός ο λόγος που στήθηκε η σκευωρία, από εκείνους που η λέξη τους είναι άγνωστη.

Αν υπάρχει κάτι που κρατάω από τους προηγούμενους μήνες, είναι η συχνότητα με την οποία διάβαζα «αν είμαστε ένοχοι, να πέσουμε».
Κι αυτό μέσα σ΄έναν κόσμο, που γιορτάζει στο άκουσμα της είδησης πως ο διαιτητής που δεν του έδωσε το πέτσινο πέναλτι που ζήτησε βρίσκεται στο νοσοκομείο, σκεπτόμενος -και φωναχτά κάποιες φορές- «καλά του κάναμε».
Η υπόθεση τώρα αρχίζει, οι βαθμοί που επέστρεψε το CAS έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Το σημαντικό είναι πως μας επέστρεψαν το ηθικό πλεονέκτημα, που τόσο απροκάλυπτα και βρώμικα προσπάθησε να αφαιρέσει από το dna μας, η επιτροπή των κουμπάρων του Αυγενάκη, οι δικαστές που αντί να σταθούν αντάξιοι του λειτουργήματος τους επέλεξαν να νίψουν τα χείρας τους κι ένας άθλιος συρφετός αργυρώνητων ΜΜΕ…» .