By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στον ΠΑΟΚ η Μάγιο!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ η Μάγιο!

Τhessports
Last updated: 14/07/2020 21:06
Τhessports
Share
SHARE

Σημαντική ενίσχυση για το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του δικεφάλου, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Nukiya Mayo, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Nukiya Mayo, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στο Bronx της Νέας Υόρκης το 1998, η Nukiya Mayo έχει ύψος 191cm και αγωνίζεται τόσο ως Shooting Guard, όσο και Shooting Forward.

Απόφοιτη του Towson University, η νεαρή Αμερικανίδα θα αφήσει την γενέτειρα χώρα της για πρώτη φορά στην καριέρα της, για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Με γεμάτες χρονιές, ούσα η βασική πυλώνας των πορειών που έκανε το Towson στο NCAA, η Nukiya Mayo έρχεται διψασμένη να εξερευνήσει τα αχαρτογράφητα για την ίδια ευρωπαϊκά μπασκετικά… νερά.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στο NCAA, έχοντας μέσο όρο 16,1 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ.

Προσόν που θα την κάνει να ξεχωρίσει από την ελληνική πραγματικότητα του γυναικείου μπάσκετ, είναι το γεγονός πως η Nukiya επιδίδεται εύκολα σε καρφώματα εφόσον βρει τον κατάλληλο χώρο. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, όπου παίκτρια θα έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στα καρφώματα.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Nukiya Mayo δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Έχω μάθει για την ιστορία της ομάδας, τις αξίες που πρεσβεύει και ότι εκφράζει τόσους ανθρώπους στον πλανήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη και τον προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, για αυτή την ευκαιρία. Θα δώσω το 100% μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Ακόμα και αν δεν μπορέσουν κάποιοι από τους φίλους του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης του κορωναϊού, υπόσχομαι εγώ και οι συμπαίκτριες μου να κάνουμε τα πάντα ώστε να τους δίνουμε χαρές με τα αποτελέσματα μας. Θα σας δω όλους σύντομα στη Θεσσαλονίκη. Μείνετε ασφαλείς! Πάμε ΠΑΟΚ!.

Welcome Nukiya!»

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
Εθνικές: Δράση για δύο «ασπρόμαυρους»
TAGGED:ΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους υποψήφιους αρχιδιαιτητές
Next Article Πλήρης η ΑΕΚ στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Follow US