ΑΣ Άρης : “Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο”

Ο ΑΣ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για την γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22/7 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με θέμα συζήτηση την επόμενη μέρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι προ των πυλών και όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη πριν από την έναρξή της, θα έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Η επαναληπτική Γ.Σ. του Α.Σ. θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22/07 στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Από τις 19:00, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στο Παλέ, όπου, μέχρι την έναρξη της συνέλευσης, θα πραγματοποιεί εγγραφές νέων μελών και θα ανανεώνει συνδρομές.

Πέραν του ότι η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη έχουν το δικαίωμα ψήφου στα θέματα που θα τεθούν. Συνεπώς, όσοι φίλοι του συλλόγου δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, μπορούν να το κάνουν και λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης και να έχουν “φωνή” και συμμετοχή στις εξελίξεις για την “επόμενη μέρα” της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Τετάρτη 22/07, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο».