«Ανήθικο αυτό που κάνει ο Πορτίγια στον Άρη»

Την δική του άποψη για το ζήτημα του ban και τις διαπραγματεύσεις με τον Πορτίγια κατέθεσε ο Γιάννης Κόντης, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Αρχικά ανέφερε επί του θέματος που φαίνεται ότι βάζει δύσκολα στην ΠΑΕ Άρης: «Εχω επικοινωνήσει με τον Πορτίγια μέσω social media αλλά δεν μου απαντάει όπως έκανε παλαιότερα. Εχει δείξει τη χειρότερη στάση και με απογοητεύει. Τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ο Πορτίγια ήταν 70.000 ευρώ. Οταν λύθηκε το συμβόλαιο ο παίκτης συμφώνησε να πάρει 70 χιλιάδες και υπεύθυνοι είναι όσοι δεν τον πλήρωσαν. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Οριόλ, είναι κάτι που έρχεται για τον Άρη. Εγώ μιλάω με τον Μαγκανταλένα και τον έπεισα να κόψει τα μισά χρήματα που ζητάει το ίδιο και με τον Ούμπιδες. Ο δικηγόρος του Πορτίγια είναι αυτός που πιέζει για τα χρήματα, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους στην Ισπανία ο Κόκε».

Για να προσθέσει: «Ολοι περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη και θέλουν να βρουν σύνδεση μαζί μου, ακόμα και σε μία υπόθεση πριν 30 χρόνια. Πέρασαν τόσες διοικήσεις και καμία δεν έκανε ότι έπραξε η ΑΕΚ και πλέον δεν έχει πρόβλημα»