Για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Κωνσταντινίδου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο η Άννα Κωνσταντινίδου, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/7) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» Α.Σ. αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Άννας Κωνσταντινίδου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

Η 20χρονη επιθετικός, διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες θα αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος για τρίτη συνεχή χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Άννα Κωνσταντινίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το Δ.Σ. της ομάδας και τον έφορο του τμήματος, κ. Κώστα Βαρδαλή, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς τις δύο προηγούμενες στάθηκα άτυχη καθώς ήμουν τραυματίας και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ. Ελπίζω αυτή την χρονιά να καταφέρω να αγωνιστώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Εύχομαι σε όλα τα σωματεία, τους παράγοντες, τους προπονητές και τις αθλήτριες, καθώς και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην φετινή σεζόν!».