Λεουτσάκος : “Να δουλέψουμε σκληρά”

Ο πρόεδρος της Super League 2/Football League μίλησε για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής.

Στον προεδρικό θώκο της Super League 2/Football League επανεξελέγη σήμερα (24/7) ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έδωσε το… στίγμα του. «Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας στήριξαν, αλλά κι εκείνες που δεν ήρθαν γιατί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Συγχαρητήρια στον Α’ Αντιπρόεδρο και τον Β’ Αντιπρόεδρο κ.κ. Τουντζάρη, Σταμούλη. Θεωρώ πώς είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν και θα βοηθήσουν. Από την άλλη, πιστεύω ότι η αύξηση της θητείας από δύο σε τέσσερα χρόνια θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και θα μας βοηθήσει για να κάνουμε καλύτερο το προϊόν. Δεν θα πρέπει να παραλείψω και να ευχαριστήσω το προσωπικό της διοργανώτριας το οποίο ήταν άψογο και τη στήριξη των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των δύο κατηγοριών. Αυτό που μας μένει να κάνουμε από ‘δω και πέρα είναι να δουλέψουμε σκληρά», ανέφερε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. «Αναμένουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε οτιδήποτε αποφασιστεί.»