Ευρώπη : Σήμερα βγαίνουν οι αντίπαλοι

Σήμερα τα μεσάνυχτα θα γνωρίζει ο ΠΑΟΚ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τους πιθανούς αντιπάλους του στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς.

Στην Τουρκία παίζει η τελευταία αγωνιστική και οι δύο ομάδες που διεκδικούν την προνομιούχο θέση, παίζουν εκτός έδρας. Η Σίβασπορ (60β) παίζει στη Σμύρνη με την Γκεζτέπε και η Μπεσίκτας (59β) στην Άγκυρα με την Γκεντσλερμπιρλίγκι. Οι αντίπαλοι και των δύο είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Η Μπεσίκτας θέλει μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Σίβασπορ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας ευνοείται η ομάδας τη Σεβάστειας.

Σήμερα το βράδυ τελειώνει και το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Στις 10.05μμ παίζουν Όσιεκ – Λοκομοτίβα, που έχουν από 62 βαθμούς και όποιος κερδίσει τερματίζει δεύτερος. Σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η Όσιεκ, που έχει την ισοβαθμία, αλλά σ΄ αυτή την περίπτωση, μπορεί να επωφεληθεί η Ριέκα, που έχει 61 βαθμούς, υποδέχεται την υποβιβασμένη Ίστρα και με νίκη πάει στους 64 και τους προσπερνά!

Αν στην Τουρκία κερδίσει τη θέση η Μπεσίκτας τότε :

*** Ο ΠΑΟΚ είναι στους αδύναμους και θα κληρωθεί με έναν εκ των Βικτόρια Πλζεν, Ραπίντ Βιέννης και Μπεσίκτας.

Αν στην Τουρκία κερδίσει τη θέση η Σίβασπορ τότε :

*** Ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλκμάαρ, Σίβασπορ και Λοκομοτίβα ή Όσιεκ ή Ριέκα.

Στην Τουρκία μπορεί να βγει δεύτερη η Τράπζονσπορ, η οποία, όμως, είναι τιμωρημένη από την ΟΥΕΦΑ και έχει προσφύγει στο CAS, περιμένοντας την απόφαση την ερχόμενη εβδομάδα. Αν την κερδίσει την προσφυγή και βγει 2η στην Τουρκία, τότε ισχύει ότι ισχύει στην περίπτωση της Σίβασπορ και ο ΠΑΟΚ είναι πάλι στους ισχυρούς.