Καρφιά από ΑΣ σε ΚΑΕ και… τούμπαλιν

H μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, με τον Άρη να εισπράττει ένα ποσό γύρω στις 300-350 χιλιάδες ευρώ, προκάλεσε μουρμούρα στο εσωτερικό του Άρη.

Στον Ερασιτέχνη, όπου υπάρχουν άνθρωποι, που θήτευσαν στην ομάδα μπάσκετ (Παπαγεωργίου, Παραμανίδης, Ραμπότας) τα χώνουν με γάντι στην διοίκηση της ΚΑΕ, γιατί δεν τους ρώτησε για την μεταγραφή του Μποχωρίδη, και μάλιστα ο Ραμπότας, που είναι τεχνικός διευθυντής του Α.Σ. Άρη, είπε ότι ο Ερασιτέχνης δεν ρωτήθηκε, όπως θα έπρεπε γιατί “ο Μποχωρίδης είναι δικό μας παιδί, είναι από τα τμήματα υποδομής και δεν συμφωνήσαμε με την πώλησή του”.

Η απάντηση ήρθε με τρόπο από το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Χρήστο Γαλιλαία. “Στην ΚΑΕ αποφασίζει η διοίκηση της ΚΑΕ. Αν θέλουν, μπορούμε να κάνουμε μια διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου για να μπουν κι αυτοί στη διοίκηση”, είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

Πολύ άδικο δεν έχει, αφού ο Ερασιτέχνης δεν ενδιαφέρθηκε εδώ και 2,5 χρόνια για να αρθεί το απαγορευτικό από τη ΦΙΜΠΑ, όπως δεν είχε εκφράσει ανάλογες ανησυχίες όταν κάποιοι χρέωναν την ΚΑΕ και την έφτασαν σ΄αυτό το σημείο.

Άλλοι διοικούσαν τότε τον Ερασιτέχνη βέβαια, αλλά ο Ερασιτέχνης είναι Ερασιτέχνης…