Τσεμπί : «Θα στείλουμε επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα του, μίλησε εκ νέου, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί.

Παράλληλα, ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, στάθηκε στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για την καμπάνια ενίσχυσης που έγινε για τον τουρκικό σύλλογο.

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε αυτούς που έχουν φύγει από την ομάδα» σημείωσε αρχικά, για να σταθεί στην καμπάνια που έγινε, λέγοντας πως: «καμία προσφορά δεν πρέπει να υποτιμηθεί, η καμπάνια μας συνεχίζεται έχοντας δείξει σε όλους πως το πνεύμα της Μπεσίκτας παραμένει ζωντανό. Έχουμε να πληρώσουμε 40 εκ. ευρώ αλλά είμαστε η Μπεσίκτας, θα κάνουμε το σωστό και θα λύσουμε τα προβλήματά μας».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ανέφερε ότι: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν περάσουμε στον επόμενο γύρο, ο δρόμος μας θα γίνει πιο ανοιχτός στη συνέχεια. Υπάρχει μια πολιτική πολεμική. Εμείς όμως είμαστε αθλητικός σύλλογος. Θα πραγματοποιήσουμε το καθήκον μας. Εάν το επιτρέψει ο Αλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».