Απόλλων Σμύρνης : Θα κάνει οδικώς 2.011 χιλιόμετρα σε έξι ημέρες!

Απραγος στη βάση του επέστρεψε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς αναβλήθηκε το πρώτο του μπαράζ με την Ξάνθη, λόγω κρούσματος Covid 19 που υπήρξε στην ομάδα της Θράκης. Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετέβη την Παρασκευή (21/8) οδικός στην Καβάλα, διανυκτέρευσε εκεί και το πλάνο ήταν ανήμερα της αναμέτρησης να μεταβεί στην Ξάνθη, αλλά την επομένη (22/8) πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο την Τρίτη (25/8) θα μεταβεί εκ νέου στην Καβάλα και από εκεί την Τετάρτη (26/8) στην Ξάνθη για το παιχνίδι, κάτι που «μεταφράζεται» ως εξής: Από την Παρασκευή 21 του μηνός το πρωί μέχρι και την Τετάρτη 26 Αυγούστου οι παίκτες της θα έχουν διανύσει 2.011 χιλιόμετρα οδικώς και θα έχουν περάσει περίπου 25 ώρες μέσα στο πούλμαν, δηλαδή κάτι παραπάνω από μία ημέρα σε σύνολο έξι!

Πιο συγκεκριμένα προχθές και χθες διένυσαν «μαζεμένα» 1.306 χιλιόμετρα, αφού η απόσταση Αθήνα-Καβάλα είναι 653 χλμ. και σε 1,5 ημέρα (Παρασκευή πρωί-Σάββατο βράδυ) την έκαναν πήγαινε-έλα. Την ερχόμενη Τρίτη θα μετρήσουν άλλα τόσα, καθώς θα αναχωρήσουν εκ νέου για την Καβάλα και την επόμενη θα πάνε στην Ξάνθη, δηλαδή επιπλέον 52 χλμ. Αν κάνετε τις σχετικές πράξεις θα δείτε πως 653χ3+52=2.011!