Ηρακλής: “Με πίστη και ψυχή για το διπλό”

Ο αγώνας του Άρη με τον Πλατανιά έχει χαρακτηριστεί και από τις δύο πλευρές ως αγώνας επιβίωσης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ανδρέας Ηρακλής, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Nova, τόνισε χαρακτηριστικά πως για τους “κίτρινους” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

“Αναμφισβήτητα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί. Όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, θέλοντας να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα πάμε στα Χανιά με πίστη, ώστε να πάρουμε κάτι καλό. Να κερδίσουμε, γιατί δεν σκεφτόμαστε την ήττα. Πάμε να βγάλουμε ψυχή, καθώς ο αγώνας είναι καθοριστικός για την συνέχεια” είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη και σε μια ανάλυση του Πλατανιά πρόσθεσε: “Πρόκειται για μια ομάδα που έκανε μεταγραφές, έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, αλλά θα έχει άγχος γιατί βρίσκεται και αυτός σε δύσκολη θέση. Θα γίνει καλό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές”.

Τέλος αναφορτικά με το που θα κριθεί το παιχνίδι είπε: “Στις προσωπικές μονομαχίες. Στον τομέα αυτό πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τρίποντο”.