Βασικός ο El Chaco στην πρεμιέρα!

Σήμερα ανοίγει η αυλαία του ρωσικού πρωταθλήματος στο Καζάν με την αναμέτρηση Ρούμπιν – Σπαρτάκ Μόσχας και ο Χουάν Ινσαουράλδε είναι στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων» της ρωσικής πρωτεύουσας.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων και ο Μουράτ Γιακίν έδωσε φανέλα βασικού στον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό.

Αν και η Σπαρτάκ δέχθηκε 7 γκολ στα 8 φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, δείχνοντας να έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, ο Γιακίν δηλώνει πως δεν βιάζεται για να αλλάξει πρόσωπα στην αμυντική γραμμή. Η ομάδα της Μόσχας ενδιαφέρθηκε για τον αμυντικό της Βόιλφσμπουργκ, Τιμ Κλόζε, η υπόθεση του παραμένει στάσιμη και ο Ινσαουράλδε έχει πλέον ελπίδες να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς της Σπαρτάκ.

Το όνομα του Αργεντινού παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ του κρατάει ανοικτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, αλλά αν ο Ινσαουράλδε ξεκινήσει να αγωνίζεται με την Σπαρτάκ τότε πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να φύγει από την Μόσχα και να έρθει με πολύ λιγότερα χρήματα στη Θεσσαλονίκη.