Η… επανεκκίνηση του Ηρακλή!

Χωρίς “αποκαλύψεις” για τους όρους της συμφωνίας Ηρακλή και Ηρακλή Αμπελοκήπων έγινε και ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της… επανεκκίνησης.

Ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, στην τοποθέτησή του, σημείωσε:

“Όπως γνωρίζει το πανελλήνιο, είμαι Ηρακλειδέας από τότε, που γεννήθηκα… Δυστυχώς, η ομάδα μας υπέστη για τρίτη φορά στην ιστορία της έναν άδικο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό και φτάσαμε να αγωνιζόμαστε στην τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Μετά από ώριμες σκέψεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μια ομάδα, που ονομάζεται Ηρακλής, φορά τα “κυανόλευκα” και έχει το ίδιο έμβλημα, διαθέτει επί 20 χρόνια έναν νοικοκύρη πρόεδρο, είναι ένα σωματείο, που δεν χρωστά και με τη στήριξη του Ηρακλή θα κάνει περίπατο στην προσπάθεια για άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, μετά από την αναμενόμενη αναδιάρθρωση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ως Σωματεία, ταιριάζουμε στη φιλοσοφία, συμφωνήσαμε εύκολα, δηλώσαμε δύο έδρες, το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και το Καυτανζόγλειο και δύο προπονητικά έδρα, το προπονητήριο των Αμπελοκήπων και τη Μίκρα.

Το διοικητικό συμβούλιο θα ενισχυθεί με παράγοντες του Ηρακλή και με τον Θόδωρο Δρακόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Με τη συνδρομή των ανθρώπων του Ηρακλή η ομάδα θα ενισχυθεί με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Ηρακλής επανέρχεται δυναμικά και με τη βοήθεια των εκατοντάδων χιλιάδων Ηρακλειδέων ανά την Ελλάδα, θα ανεβούμε στη Β΄ Εθνική και τότε θα συστήσουμε τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ιωακειμίδης ανέφερε:

“Προχωράμε σε μία συνεργασία με ομάδα, που έχει το ίδιο όνομα, μια συνεργασία το πλαίσιο της οποία συμφωνήσαμε με τον φίλο Γιάννη Ζαντόπουλο και οι επαφές για αυτόν τον σκοπό προϋπήρξαν πριν από χρόνια.

Τώρα, λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα από το μνημόνιο, που συνυπογράψαμε. Θα συμπορευθούμε με σκοπό την άνοδο και όλες οι δυνάμεις του Ηρακλή θα πρέπει να βοηθήσουν και να αγκαλιάσουν αυτήν την προοπτική.

Θα ενισχύσουμε μεταγραφικά το υπάρχον αγωνιστικό υλικό, αλλά εκφράζουμε την παράκληση για οικονομική συνδρομή από όλους, με κάθε τρόπο. Με κατάθεση στον λογαριασμό της ομάδας, με χορηγίες ή διαφημίσεις.

Ευχαριστούμε τον νομικό, Σάκη Ελευθεριάδη για τη σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και εύχομαι του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ για να ανκοινώσουμε στη σύσταση της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2021″.

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος σχολίασε:

“Αναλαμβάνουμε το τεράστιο βάρος της προσπάθειας να ξαναφτάσουμε τον Ηρακλή εκεί, που πρέπει και δικαιούται . Καταβάλαμε έναν τεράστιο αγώνα για να φτάσουμε στη συμφωνία και να προλάβουμε την έναρξη αυτής της σεζόν.

Όλος ο Ηρακλής πρέπει να γίνει μια γροθιά και αυτό το συμβολίζει η παρουσία του Θόδωρου Δρακόπουλου κοντά μας, ο οποίος μας προσέφερε και σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν “εγώ” και προσωπικές επιδιώξεις. Θα τα δώσουμε όλα για μια ιδέα: για να φέρουμε άμεσα τον Ηρακλή στη Super League 2 και έπειτα στη Super League 1, όπου ανήκει.

Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να πετύχουμε…”.

Πηγή: bluearena.gr