Χωρίς Μαργαρίτη-Χέρντον ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αλλά και τους τραυματίες Άλαν Χέρντον, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Παπασάβογλου θα παραταχθεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ώρα του πρώτου φιλικού αγώνα της προετοιμασίας έφτασε. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με ένα πολύ δύσκολο τεστ απέναντι στον Παναθηναϊκό (το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα), ενώ με τα προβλήματα και τις απουσίες που έχει η ομάδα, ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και αναχώρηση της αποστολής για τα Ιωάννινα. Στη διάθεση του Κώστα Μέξα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας των Ιωαννίνων, κεκλεισμένων των θυρών), θα είναι οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner Jr. και ο 16χρονος Τάσος Κωνσταντινίδης.

Δεν ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ ο αρχηγός της ομάδας και πατέρας πλέον Βαγγέλης Μαργαρίτης, οι τραυματίες Elijah Mitrou-Long, Alan Herndon, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου.