By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ηχηρό μήνυμα των Ελλήνων Παραολυμπιονικών για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTS

Ηχηρό μήνυμα των Ελλήνων Παραολυμπιονικών για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Τhessports
Last updated: 09/09/2020 12:59
Τhessports
Share
SHARE

Ως Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τη μαζική κινητοποίηση των αθλητών μελών μας.

Συντονισμένοι και ενωμένοι όλοι μαζί, σήμερα το απόγευμα καταφέραμε να εκφράσουμε ένα ηχηρό μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό του παραολυμπιακού αθλητισμού.

Στόχος μας είναι η πληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών για τη νέα σελίδα και τις νέες ευκαιρίες που δίνονται στο παραολυμπιακό κίνημα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, οι φορείς που την αποτελούν, εκπροσωπούνται ανάλογα με την δύναμή τους και χωρίς κανένας εξ’ αυτών να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο όργανο, γεγονός που το κάνει πιο δυναμικό καθώς οι απόψεις όλων θα βρίσκουν κοινό τόπο σε καινοτόμες ιδέες για ένα πιο ευοίωνο μέλλον του παραολυμπιακού αθλητισμού.

Πλέον, με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής δεν θα μπορεί να είναι ίδιος με της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ όπως ήταν για 10 και πλέον έτη.

Δίνεται η δυνατότητα σε νέα πρόσωπα να συμμετέχουν με τις ιδέες και τις ενέργειές τους στο νέο οικοδόμημα του παραολυμπιακού αθλητισμού και παράλληλα διαχωρίζονται οι βαθμοί των φορέων που αποτελούν το παραολυμπιακό κίνημα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε μέλος του παραολυμπιακού κινήματος να μπορέσει να βρει το δίκαιό του ανεξαρτήτως δευτεροβάθμιου ή τριτοβάθμιου φορέα.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση της ολομέλειας της Παραολυμπιακής Επιτροπής απαρτίζεται από 4 εκπροσώπους της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, οι οποίοι εκπροσωπούν ο καθένας από μία κατηγορία αναπηρίας όπως τις ορίζει η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, από 3 Παραολυμπιονίκες οι οποίοι εκλέγονται από την Γ.Σ. του συλλόγου μας, έναν εκπρόσωπο της ΟΣΕΚΑ, 2 προσωπικότητες κύρους από τον χώρο του αθλητισμού και 1 εκπρόσωπο της ΓΓΑ.

Αιτούμαστε σθεναρά να μην υπάρξει καμία τροποποίηση επί του συγκεκριμένου άρθρου και να ψηφισθεί τις προσεχείς μέρες, ακέραιο, ως έχει, στη Βουλή. Ως Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών θα στεκόμαστε δίπλα στους συναθλητές μας, θα τους υποστηρίζουμε στα δίκαια αιτήματά τους, καθώς επίσης θα είμαστε απέναντι σε κάθε λογική που πήγε τα προηγούμενα χρόνια πίσω τον παραολυμπιακό αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
TAGGED:Para OlympicsSPORTS
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες;»
Next Article Παπαντωνίου: «Να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά, να δείξουμε τι αξίζει ο ΠΑΟΚ»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US