«Να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για την έναρξη της σεζόν και το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τοποθετήθηκε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μπενφίκα, Άλεξ Γκριμάλντο, μιλώντας στην «A Bola».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ερχόμενη σεζόν, που ξεκινά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε καλή ομάδα και έναν υπέροχο προπονητή αλλά δε θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους αυτή τη σεζόν λόγω της περσινής αποτυχίας. Θέλουμε απλά να κερδίσουμε τίτλους. Θα είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν.

Ξεκινάμε στις 15 του μήνα για το Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να περάσουμε από αυτό τον γύρο. Τρεις μέρες αργότερα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη, αν και θα συναντήσουμε δυσκολίες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».

Για μια πιθανή του κλήση στην Εθνική:

«Το Champions League είναι η πιο σημαντική διοργάνωση, την παρακολουθούν όλοι. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε μια ενδεχόμενη κλήση μου στην Εθνική. Αλλά ακόμα και αν δεν το έκανε, όλοι θα έβλεπαν ότι η Μπενφίκα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος».

Για την επιστροφή του Ζόρσε Ζέσους:

«Εγώ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την άφιξη του κύριου Ζέσους. Μερικοί από τους παίκτες που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν μας είπαν πολύ καλά λόγια, κάτι που μας κίνησε το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι οι ιδέες του είναι καλές και πιστεύω ότι αυτό θα βγει σύντομα στο γήπεδο».