Κόλος για Άρη: «Αντιμετωπίζουμε τον θεό του πολέμου»

Στην παρουσίαση του Άρη προχώρησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Κόλος Κοβαλίβκα, αναφέροντας πως η ομάδα αντιμετωπίζει τον «θεό του πολέμου». Παράλληλα κάνει «focus» σε Μπερτόλιο και Μπρούνο Γκάμα, που έχουν περάσει από το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Στην περίπτωση του Μπερτόγλιο, μόνο το όνομα είναι πραγματικά οικείο. Ο Αργεντινός είτε ήταν τραυματίας, είτε ήταν δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ο Φακούντο ανήκε στη Ντιναμό, έπαιξε έναν αγώνα στο Κύπελλο της Ουκρανίας και 4 παιχνίδια στην Premier League. Και, φυσικά, δεν θα ξεχάσουμε περίπου 40 λεπτά στους προκριματικούς του Champions League εναντίον της Γάνδης” αναφέρει για τον Αργεντίνο του Άρη συμπληρώνοντας ότι: “Στην Ελλάδα, η κατάσταση του είναι λίγο καλύτερη: 48 αγώνες, 8 γκολ, 7 ασίστ σε δύο σεζόν σε Αστέρα και Λαμία. Τώρα είναι για τρίτη περίοδο στην Ελλάδα».

Για τον Πορτογάλο αναφέρουν ότι: «Ο Μπρούνο Γκάμα, φυσικά, αποδείχθηκε πολύ καλύτερος στο Ντνίπρο: 9 γκολ και 12 ασίστ σε 56 παιχνίδια UPL σε τρία χρόνια. Μετά την Ουκρανία, η καριέρα του Γκάμα περιελάμβανε Ντεπορτίβο και Αλκορκόν και από το 2018 θα παίξει για τον Άρη. 55 αγώνες σε όλα τα τουρνουά, 15 γκολ και 4 ασίστ. Η Κόλος αξίζει σαφώς να φοβάται αυτόν τον τύπο».