Επιβεβαιώνει ο Άρης για Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι είχε πρόταση από τον Άρη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει την επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως μιλήσανε αρκετές φορές στο τηλέφωνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι ο ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να ενταχθεί στον Άρη, λέγοντας του ότι μπορεί να πάει όπου αλλού θέλει».

Μάλιστα οι άνθρωποι του Άρη τονίζουν ότι δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρουν ποδοσφαιριστή από οποιαδήποτε ομάδα, αν «κουμπώνει» με τα αγωνιστικά τους «θέλω».

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα FORZA, o Θόδωρος Καρυπίδης είχε επαφές με τον Ουάρντα και περίμενε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ για να κάνει την κίνηση του και να τον αποκτήσει.

Ο Δικέφαλος δεν είχε καμία πρόθεση να τον αφήσει ελεύθερο, και ήθελε να έχει λόγο για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 27χρονος θα συνεχίσει στον Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να κρατά και το 50% των δικαιωμάτων του, σε περίπτωση μεταπώλησης του σε άλλον σύλλογο.