Στον αέρα το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 11 κρούσματα οι Γάλλοι

Η διεξαγωγή του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό μοιάζει όλο και πιο δύσκολη.

Στην επίσημη ενημέρωσή της, η ASVEL τονίζει πως έχουν καταγραφεί συνολικά 11 κρούσματα εντός των αποδυτηρίων και πως η επιθυμία του συλλόγου είναι να τεθεί όλη η ομάδα σε καραντίνα, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση.

Βέβαια, σημειώνεται πως αυτό δεν είναι στο χέρι της διοίκησης ενόψει του αποψινού αγώνα (21:45), για τον οποίο η Βιλερμπάν έχει εννιά ενεργούς παίκτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και δύο από την ομάδα νέων.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague προβλέπει ότι ένας σύλλογος μπορεί να «κατέβει» σε αγώνα έχοντας μίνιμουμ οκτώ παίκτες στο ενεργό ρόστερ. Με λιγότερους από οκτώ, τότε δρομολογούνται οι διαδικασίες για αναβολή της αναμέτρησης ή νίκη άνευ αγώνα για τον αντίπαλο.

Με βάση τα δεδομένα, είναι προφανές πως το ματς με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο για τις 21:45, οδηγείται σε… φιάσκο, αφού η Βιλερμπάν έχει αποδυναμωθεί αγωνιστικά και θα προσθέσει νέους στο ενεργό ρόστερ, ώστε να μην μηδενιστεί, αν φυσικά διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την τύχη του αγώνα και μένει να φανεί τι θα αποφασιστεί από την Euroleague.