Στο εδώλιο ο Μαρινάκης, καταθέτει για τη «Συμμορία»!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε στο Εφετείο και καταθέτει αυτή την ώρα ως κατηγορούμενος για την υπόθεση της «Συμμορίας».

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

O Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτει ως ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της “Συμμορίας” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε προηγούμενη εκδίκαση ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ είχε επικαλεστεί διάφορους λόγους για να μη δώσει αυτοπροσώπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης το “παρών” στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι: «Υπάρχουν δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παραγει δημοσιευματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μία λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμο, ακόμη και για τη συμμετοχη του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων.

Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορωνοϊό. Ανέρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βεβαια γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι 2 προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει».

Παρά ταύτα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε τελικά κανονικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το πρωί της Τρίτης (13/10) και καταθέτει για την πολύκροτη υπόθεση που ταλαναίζει εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: sdna.gr