Πάει σε κόντρα μέσω… συνέλευσης

Μία μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Άρη στα Χανιά, ο Παναγιώτης Στεφανίδης, πρόεδρος της ΚΜΑ, και το διοικητικό του συμβούλιο, συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση για την ερχόμενη Τετάρτη, με προφανή σκοπό την… κόντρα με τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ και τον Λάμπρο Σκόρδα.

Η απόφαση για την γενική συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη στο Βελλίδειο πάρθηκε χθες το βράδυ στη συνάντηση, που είχαν τα μέλη της διοίκησης της ΚΜΑ κι αφού νωρίτερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Στεφανίδης εμφανίστηκε αρκετά επικριτικός απέναντι στον Σκόρδα.

Το βασικό θέμα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, με τον Στεφανίδη να φέρεται διατεθειμένος να βγει στην κόντρα.

Το σίγουρο είναι πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα στα Χανιά, καθώς σε ενδεχόμενη αποτυχία, θα είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί κλίμα εναντίον του Σκόρδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

«Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25/02/2014 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 26/02/2014 και ώρα 16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απαλλαγή διοικήσεων ΠΑΕ ΑΡΗΣ για χρήση 2012-2013.

2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4. Διάφορα θέματα.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη) και οι κάτοχοι διαρκείας για τη σεζόν 2013-14. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος»