Το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας: «ΟΧΙ είναι το πιο ηχηρό μήνυμα»

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου έστειλε ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κατά την διάρκεια των αεροπορικών επιδείξεων.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με το μήνυμα του, ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κατά την διάρκεια των αεροπορικών επιδείξεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο φετινός εορτασμός λόγω του κορωνοϊού, σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν διαφορετικός καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες παρελάσεις.

Στο πλαίσιο των πτήσεων των μαχητικών αεροσκάφων, για την επέτειο του ΟΧΙ, ο πιλότος ενός μαχητικού «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλε μήνυμα ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας…

«Ελληνίδες Έλληνες, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, να θυμάστε το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές, ΟΧΙ.

Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές. Ψυχές τολμηρές πέρα από τις δυνάμεις τους ριψοκίνδυνες εν γνώση τους και αισιόδοξες στις δυσκολίες. Χρόνια πολλά Ελλάδα» ήταν το μήνυμα του πιλότου για τον φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: