«Να πιστέψουμε στη δουλειά που κάνουμε ως ομάδα»

Για την αναμέτρηση με την Γρανάδα, την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ, αλλά και το πώς θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με τους Ισπανούς ο Δικέφαλο, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ το ματς με την Γρανάδα: «Όταν είσαι σωστός επαγγελματίας, αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια νοοτροπία. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αυτού του τύπου τα παιχνίδια που θέλουν να τα παίζουν όλοι, οπότε από αυτή την πλευρά συμφωνώ μαζί σας.

Για την Γρανάδα: «Η Γρανάδα είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια ομάδα που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι μια απόδειξη ομάδα που με λίγους πόρους έχει καταφέρει να πετύχει πάρα πολλά. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, που κυνηγάει πολύ την πλάτη της αντίπαλης άμυνας με κάθετες κινήσεις, είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας έχουμε έρθει με την πίστη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και με αυτόν τον στόχο θα μπούμε στο γήπεδο αύριο».

Για την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Καταρχάς η δική μου γνώμη είναι ότι η απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα είναι γενικά καλή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αύριο πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα δούμε δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που στο τέλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς: «Αυτό που μας αφήνει αισιόδοξους είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και σίγουρα καταλαβαίνω πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο τέλος. Πρέπει να κοιτάμε την γενικότερη εικόνα και η γενικότερη εικόνα είναι ότι ούτε γίναμε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε την Μπενφίκα, ούτε γίναμε η χειρότερη ομάδα επειδή δεν κερδίσαμε την Ομόνοια. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει είναι να πιστέψουμε στην δουλειά που γίνεται και να ενώσουμε όλη αυτή την απόδοση που έχουμε με τα αποτελέσματα».