«Σε καλύτερο πρωτάθλημα η Γρανάδα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος»

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα μίλησε ο Έλληνας γυμναστής που ζει και εργάζεται χρόνια στην Ισπανία, Στέργιος Φωτόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Υπάρχει προοπτική αναβολής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην Ισπανία:

«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διότι δεν υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες, οπότε δεν νομίζω πως κινδυνεύει το ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την Γρανάδα: «Είναι μια ομάδα που ανοίκει στον ίδιο όμιλο με την Ουντινέζε και την Γουότφορντ. Δεν είναι καν στην μέση της βαθμολογίας παραδοσιακά. Είναι τυχαία στην τρίτη θέση και κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό. Βέβαια, όποια θέσει και αν κατακτήσει θα είναι κέρδος. Όσο αναφορά το αγωνιστικό, είναι μια πολύ γρήγορη και τεχνική ομάδα και τα παιχνίδια τα κυνηγάει μέχρι το τέλος. Αυτό πιστεύω θα γίνει και σήμερα. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο ΠΑΟΚ και να είναι συγκεντρωμένος. Έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την Γρανάδα, αλλά οι Ισπανοί αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο μαζί με το Αγγλικό. Είναι τελείως διαφορετικός ο ρυθμός των αγώνων όπως και η ένταση των προπονήσεων. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα ισοζύγιο ποιότητας».