«Ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα – Να… πεθάνω στο Χαριλάου»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με θητεία -μεταξύ άλλων- και στον Άρη, Βασίλης Σκούτας, μίλησε για τους «κιτρινόμαυρους» και το δέσιμο του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στo «Υellow Radio 101,7»:

Για το που βρίσκεται:

Είμαι στα Τρίκαλα και προετοιμάζομαι για την τηλεκπαίδευση, θέλω 3 χρόνια ακόμη μέχρι να μπούμε στην σύνταξη. Ασχολούμαι και με ακαδημίες ποδοσφαίρου, εργάζομαι σε δυο ακαδημίες. Ασχολούμαι με κτήματα, με ελιές στο Πήλιο και αν μάθετε ότι πέθανα… όρθιος θα πεθάνω. Αλλά το καλύτερο θα ήταν να… πεθάνω μέσα στο γήπεδο, μέσα στο Χαριλάου και στην Αρειανάρα. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στον Άρη, επτά χρόνια που δεν ξεχνιούνται με τίποτα.

Για το ότι διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση:

Προσπαθώ να διατηρούμαι, για την υγεία μου πάνω από όλα αλλά θέλω να… μπορώ να μπω δέκα λεπτά και στον Άρη να κάνω την διαφορά.

Για τις υπόλοιπες ομάδες που έπαιξε:

Είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδες που έχω στην καρδιά μου. Με την σειρά όμως, πρώτος είναι ο Άρης.

Για το πέρασμα του από την Λάρισα:

Από τον Άρη έφυγα για την Λάρισα, έδωσα λεφτά, τότε στοίχησε 10 εκατομμύρια δραχμές η μεταγραφή μου. Είχα τότε όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά έκανε τότε εγχείριση μηνίσκου, πήγα και φαντάρος και πήγε η χρονιά χαμένη.

Για τον Αντώνη Γεωργιάδη:

Να μας δείχνει τον παράδεισο του ποδοσφαίρου, να τους μάθει όλους ποδόσφαιρο στον παράδεισο. Ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας άνθρωπος που έδωσε άλλη διάσταση και πνοή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν δάσκαλος του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν τίποτα, έδινε ευκαιρίες. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με την Τούμπα. Μου έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία και κερδίσαμε με 0-2. Τότε την επόμενη μέρα έγραφαν οι εφημερίδες για μένα πως ήμουν η αποκάλυψη. Εκείνη η ομάδα άξιζε να πάρει πρωτάθλημα, πάντα όμως για τον Άρη βρίσκεται κάποιο εμπόδιο για να μην πάρουμε τίτλο.

Για τους πρώην συμπαίκτες του:

Έχω κρατήσει επαφή με αρκετούς. Όλους τους θυμάμαι με αγάπη και με εκτίμηση. Κάναμε το καλύτερο όλοι για τον Άρη. Παίζω και σε κάποια παιχνίδια. Έγιναν και κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει να τα ξεχνάς.

Για τον σημερινό Άρη:

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να έρθει το πρωτάθλημα. Έχει όλα τα φόντα ο σημερινός Άρης να πάρει το πρωτάθλημα και με διαφορά. Το λέω από την αρχή της χρονιάς. Ο Άρης φέτος θα πάρει πρωτάθλημα, έχει την καλύτερη ομάδα. Έχει έναν πρόεδρο προσωπικότητα, που πρέπει να εμπνέει και να λύνει τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών.

Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει:

Ο Γκάμα είναι αυτός που κάνει την διαφορά, για εμένα είναι πριν από όλους τους άλλους. Και μετά θα ακολουθήσουν όλοι και ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα. Τα λέμε στην φιέστα!