Μάντζιος : “Πάμε για την νίκη με τον Ολυμπιακό”

Σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο, ο Άρης είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται επίσης στο καλό κλίμα στην ομάδα και στην προετοιμασία που έχει για το ματς του Σαββάτου (28/11).

Στην αρχική τοποθέτησή του σχολίασε:

“Προετοιμαζόμαστε καλά. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμού. Αναλύουμε και δουλεύουμε πάνω στον Ολυμπιακό” τόνισε αρχικά στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου:

“Είναι ένα ντέρμπι. Αυτά τα παιχνίδια τα θέλουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα παιχνίδι και ο στόχος μας  είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια, να διεκδικούμε τους τρεις βαθμοί της νίκης.”

Για το αν οι απουσίες του Ολυμπιακού επηρεάζουν τα πλάνα:

“Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος. Δεν ξέρω τι απουσίες θα υπάρχουν τελικά αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια γιατί εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι.”

Για το κλίμα που επικρατεί στους “Κιτρινόμαυρους”:

“Υπάρχει αρκετά καλή διάθεση. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται.”

Για τα στατιστικά που δείχνουν τον Άρη ως την ομάδα που δέχεται τις λιγότερες ευκαιρίες:

“Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, όχι να κάνει άμυνα. Αμύνεται καλά όλη η ομάδα. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά. Κοιτάζουμε να έχουμε λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο και έπειτα να δίνουμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, που σίγουρα εκεί θέλουμε αρκετή δουλειά.

Για το αν υπάρχει άγχος στους επιθετικούς:

“Δεν είναι μόνο ο Λόπεθ και ο Μάνος. Είναι όλο οι επιθετικοί. Δε νομίζω πως έχουν άγχος. Είναι θέμα λειτουργείας και ομοιογένειας. Ο Άρης είναι ομάδα με 15 νέους ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε πιο παραγωγικοί.”

Για την τριάδα των τερματοφυλάκων:

“Η ομάδα δείχνει ότι έχει τρεις ικανότατους τερματοφύλακες. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να παίζουν τρεις σε εφτά αγωνιστικές.”

Για το αν περιμένει κουρασμένο τον Ολυμπιακό:

“Δεν περιμένω ότι θα είναι κουρασμένος. Έχει γεμάτο ρόστερ. Περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό το Σάββατο. Τα ντέρμπι κρίνονται στην ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες, στη διάθεση, το πάθος και στα λάθη.”

Για την απουσία του κόσμου:

“Μας λείπει ο κόσμος μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά. Θα ήταν σημαντικό να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια με τον κόσμο μας.”

Για τον θάνατο Μαραντόνα:

“Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ειδικά σε μια νέα ηλικία όπως ήταν ο Ντιέγκο”.