«Χάσαμε αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και την δική του εμφάνιση και ασίστ τοποθετήθηκε ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Σιαντέ Σίλβα, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τα συναισθήματα του, μετά την προσωπική ασίστ αλλά και την ήττα:

«Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα να πετύχει ένα γκολ, να κάνει καλή εμφάνιση. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μάθουμε από τα σημερινά λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θα άλλαζε πράγματα, αν έβλεπε από την αρχή το αποψινό παιχνίδι:

«Δεν ήμασταν κακοί. Ίσως θα έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο, να μπούμε με περισσότερη ορμή στην περιοχή του αντιπάλου».

Για το αν ήταν ένα πραγματικό κρασ-τεστ η σημερινή αναμέτρηση με τον μέχρι πρότινος συγκάτοικο στην κορυφή, Ολυμπιακό:

«Έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά το ίδιο κι εμείς. Χάσαμε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή:

«Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος μας, δουλεύουμε σκληρά, και στόχος μας είναι να είμαστε εκεί, ψηλά, μαζί με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες».

Για τους λόγους που τον έφεραν στην ομάδα του Άρη:

«Άκουσα πρώτα απ’ όλα ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Επίσης, ότι έχει τρομερό κόσμο, είναι η πόλη του Θεού του πολέμου, μια πολύ όμορφη πόλη. Για αυτό ήρθα εδώ να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το αν του λείπουν οι δικοί του εν μέσω της δύσκολης περιόδου της πανδημίας:

«Ναι μου λείπουν πολύ. Κάποιες φορές ήρθαν εδώ, αλλά λόγω των περιορισμών κάποιοι είναι ακόμα στην Αγγλία και την Πορτογάλια. Όταν έρθει πάλι ο καιρός, θα συναντηθούμε».