By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Γκανέζος επενδυτής στην Έδεσσα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκανέζος επενδυτής στην Έδεσσα!

Τhessports
Last updated: 10/08/2014 19:14
Τhessports
Share
SHARE

Τελικά στην Ελλάδα της κρίσης, ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στο ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δεί επενδυτές σε ομάδες από Ρώσους μεγιστάνες και Άραβες Εμίρηδες, μέχρι Ιταλούς και Βέλγους Ατζέντηδες οι οποίοι αγοράζουν ομάδες είτε για λόγους πρεστίζ και επίδειξης πλούτου, οι πρώτοι,  είτε για διευκόλυνση της διακίνησης των παικτών, οι δεύτεροι.

Η Ελπίδα Έδεσσας, μια ομάδα που πέρυσι αγωνίστηκε στα πλέι-οφς του Νομού Πέλλας τερματίζοντας στη 2η θέση, φέτος βρέθηκε σε δεινή θέση αφού παραιτήθηκε στην αρχή ο πρόεδρος της ομάδας και οι υπόλοιποι διοικούντες είδαν τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να μεταπηδούν στην μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Εδεσσαικό, που παίζει επίσης στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει, αφού βρέθηκε επιχειρηματίας από την Γκάνα ,ο Eric Oppong-Yeboah, ο οποίος ανέλαβε να ενισχύσει την ομάδα. Ο Γκανέζος επιχειρηματίας θα πληρώσει τέσσερις συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι δύο έχουν παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Γκάνας και οι άλλοι δύο στην Εθνική Νέων, και θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ αυτή τη σεζόν.

Ο Oppong-Yeboah έχει σχέση ούτως ή άλλως με το ποδόσφαιρο, καθώς είναι βασικός χορηγός της πρωταθλήτριας Γκάνας, Assante Kotoko F.C.

Ο Γκανέζος επιχειρηματίας συνεργάζεται με ανθρώπους στην Ελλάδα και μέσω συνεργάτη του, που είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών, ήρθε σε επαφή με την Ελπίδα Έδεσσας.

Η συνεργασία με τον Γκανέζο θα είναι σε πρώτη φάση για τρία χρόνια και ο στόχος του είναι να ανεβάσει την Ελπίδα Έδεσσας στην Γ΄ Εθνική και στη Football League στη συνέχεια.

Ο ίδιος θα πληρώνει τους Γκανέζους ποδοσφαιριστές που θα έρχονται στην Έδεσσα, και θα διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα, ενώ θα καλύπτει αυτή την τριετία το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Με το ένα πόδι στη SL2 Πανσερραϊκός και ΑΕΛ: Η βαθμολογία
Με τέσσερις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ
Με «κλειστά χαρτιά» στον Βόλο ο Άρης
Επίσημο: Εποχή Ματσάρι στον Ηρακλή!
«Ρώτησε για Βίτορ Καρβάλιο ο ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άγγελος, ο… πάτερ Φαμίλιας
Next Article Η πρώτη κούπα στην Άρσεναλ (Video)

Τελευταία νέα

Super League 2 όπως… Κύπελλο Ελλάδας!
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Μπουντούρης: «Αποχωρώ γιατί έτσι επέλεξαν οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του κύριου Μυστακίδη»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
12 May, 2026
Ουάρντα: Το μήνυμα για Ηρακλή και… διαρκείας!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Κ19: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης!
SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Follow US