Γκαρσία: «Κίνητρο είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι με την Γρανάδα τοποθετήθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι μόνο η φανέλα του ΠΑΟΚ αποτελεί κίνητρο για κάθε αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό:

«Χάσαμε στην Κύπρο, είμαστε εκτός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε αύριο την Γρανάδα και μετά το πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε και να βελτιωνόμαστε».

Για το αν τον προβληματίζει η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους:

«Πάντα όταν κερδίζεις και όταν χάνεις σε προβληματίζουν κάποια πράγματα. Για αυτό δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος, ούτε όταν χάνουμε, ούτε όταν κερδίζουμε».

Για το αν υπάρχει κίνητρο για τον αυριανό αγώνα:

«Το κίνητρο είναι να φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχεις προσωπικότητα, πρέπει να έχεις παίκτες με δυνατό χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλές αδικίες και για αυτό πρέπει να είσαι σκληρός. Για αυτό είμαστε σκληροί και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για το αν αλλάζει τα πλάνα του ο αποκλεισμός:

«Έχουμε κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ, αλλά γενικά όλα τα παιδιά πήραν ευκαιρία. Κάποιοι μικροί δεν έπαιξαν και πρέπει να τους δούμε και αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσουμε, είναι σημαντικό και για την Ελλάδα να κερδίσουμε».

Για την συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ στο Europa:

«Εγώ και σαν ποδοσφαιριστής δυσκολευόμουν στο Europa, θέλει να έχεις μια ταχύτητα παραπάνω, θέλει να έχεις παίκτες top σε κάθε γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα, πήγαν τα πράγματα στραβά, αλλά αυτό είναι γραμμένο με την εφημερίδα της Δευτέρας. Θέλει λεπτομέρειες για να κάνεις το βήμα παραπάνω και θέλει δουλειά. Κάνουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Πρέπει να τα δούμε όλα. Έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν πρέπει να πάρουμε παίκτες και να είμαστε μετά 40 άτομα. Δεν πρέπει να πάρουμε παίκτες για να πάρουμε, πρέπει να πάρουμε παίκτες έτοιμους για να παίξουν. Θέλει να υπάρχει συμφωνία με όλους, θέλει υπομονή».