Ευχάριστα νέα για Super League 2 και Football League!

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων του «Real fm 97,8» στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και στην αθλητική εκπομπή «Μικτή Ζώνη» του Real fm Θεσσαλονίκης 107,1, προχωράει το θέμα της έναρξης των προπονήσεων για τις ομάδες της Super League-2 και της Football League καθώς επίσης και στα άλλα ομαδικά αθλήματα!

«Οι Λοιμοξιολόγοι φέρεται ότι έχουν δώσει το «οκ», δηλαδή εισηγούνται θετικά, για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, μέσα στον Δεκέμβριο, στην Super League-2, στην Football League, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, στην πρώτη τους κατηγορία. Δηλαδή, Volleyleague ανδρών, A1 Βόλει γυναικών, Α1 Πόλο ανδρών-γυναικών, Α1 Μπάσκετ γυναικών, Α1 Χάντμπολ Ανδρών-Γυναικών.

Μάλιστα υπήρξε ανάλογη εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, προς την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, που όπως όλα δείχνουν έχει γίνει δεκτή.

Οπότε πλέον είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης και ειδικότερα να δοθεί το «πράσινο φως», από το Μαξίμου, εάν θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις!».