Με Μιλόσεβιτς ο Άρης στη Λάρισα για να το “γυρίσει”

Ο Άρης ταξιδεύει στη Λάρισα έχοντας τον Μίλαν Μιλόσεβιτς στην αποστολή του, με σκοπό να αλλάξει την τύχη του σε αυτήν την τετράδα συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχικά στο Λαύριο και έπειτα στο «PAOK Sports Arena», όπου γνώρισε ήδη δύο ήττες. Επόμενο ταξίιδι είναι το σημερινό (16/12) στη Λάρισα και ακολουθεί αυτό στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (20/12).

Αν ο Άρης δεν καταφέρει να κερδίσει τη Λάρισα, μένει «κολλημένος» στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, βλέποντας το πρόγραμμα των εκτός έδρας αναμετρήσεων να τον… καταστρέφει. Αν φύγει με νίκη από τη Θεσσαλία, αντιστρέψει και την ψυχολογία του και προετοιμάζεται με ιδιαίτερη αισιοδοξία ενόψει του «κιτρινόμαυρου» ντέρμπι που παίρνει σειρά μετά.

Στο ταξίδι στη Λάρισα, ο Σάββας Καμπερίδης θα πάρει και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα, και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.