Σίμος : “Εξτρά πρόκληση για εμάς ο Άρης”

Για τον αγώνα με τον Άρη αύριο στο “Γεντί Κουλέ” μίλησε ο Γιώργος Σίμος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο πως θέλει να δει την ομάδα απέναντι στους “κίτρινους” και στο πως οι παίκτες του θα κυνηγήσουν την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ :

“Είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς για το 2020. Ο χρόνος περνάει γρήγορα, μια χρονιά για εμάς που είχε και ωραίες και δύσκολες στιγμές. Ο κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα και για αυτό να φύγει γρήγορα από κοντά μας.

Εμείς θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι του έτους, να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Να δώσουμε χαρά στην ομάδα μας, στον εαυτούς μας, γιατί πραγματικά ήταν μια χρονιά που αγωνιστικά μας είχε μια βελτίωση. Έχουμε μια καλή ευκαιρία το Σάββατο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να κάνουμε μια νίκη και να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση, είναι πολύ ποιοτικός και έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό συνιστά έξτρα πρόκληση για εμάς. Με όλο το σεβασμό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας όπως πάντα. Έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και ξέρω ότι από το 1ο λεπτό μέχρι το 95′ θα τα δώσουν το 110% των δυνατότητων τους οι παίκτες για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε, που είναι η νίκη.

Στην έδρα μας δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε, αυτή που είχαμε πέρσι. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει. Θέλουμε το Σάββατο να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά με μεγάλο σεβασμό στην αντίπαλο και για να το καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα, δηλαδή την νίκη, πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο”.