By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αυλαία με 10 ελληνικές συμμετοχές
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΔΙΕΘΝΗ

Αυλαία με 10 ελληνικές συμμετοχές

Τhessports
Last updated: 12/08/2014 09:10
Τhessports
Share
SHARE

Πρεμιέρα με την συμμετοχή δέκα αθλητών κάνει σήμερα το πρωί (11:30) η Εθνική ομάδα στίβου, στο 22ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Το δίδυμο του άλματος επί κοντώ, με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου ρίχνονται πρώτες στη μάχη των προκριματικών (11:30 ώρα Ελλάδας), συγκεντρώνοντας μεγάλες ελπίδες ακόμη και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Θα ακολουθήσει ένα ακόμη γυναικείο δίδυμο στα 100μ. που αποτελείται από την 33χρονη Γωγώ Κοκλώνη και την 25χρονη Μαρία Γάτου. Η νεαρή αθλήτρια του Ηρακλή θα συμμετάσχει στην 1η προκριματική σειρά του αγωνίσματος έχοντας την 5η καλύτερη επίδοση από τις οκτώ συμμετέχουσες, με χρόνο 11.44.

Ο Δημήτρης Τσιάμης στο 1ο προκριματικό γκρουπ του τριπλούν (14:12 ώρα Ελλάδας), θα είναι ο πρώτος άνδρας της Εθνικής μας και το πρωϊνό πρόγραμμα θα κλείσει η Ελισάβετ Πεσιρίδου στην προκριματική κούρσα των 100μ. εμπόδια.

Το απογευματινό πρόγραμμα θα ανοίξει από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος ο 25χρονος Γιώργος Τρέμος, στο 1ο προκριματικό γκρουπ της δισκοβολίας, με ώρα έναρξης τις 18:15. Ο Μάκη Στεργιούλης θα λάβει μέρος στην 1η προκριματική σειρά των 100μ., ενώ το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα κλείσει για τα ελληνικά χρώματα με τις συμμετοχές της Έφης Κολοκυθά στο 2ο προκριματικό γκρουπ του μήκους (στις 21:07 ώρα Ελλάδας), και τη συμμετοχή της Αναστασίας Καρακατσάνη στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, στην κούρσα των 10.000μ, με ώρα έναρξης στις 21:10.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
Δεύτερο ban της FIFA στον Άρη!
TAGGED:Ευρωπαϊκό ΠρωτάθλημαΣτίβος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Νεκρός βρέθηκε ο Ρόμπιν Ουίλιαμς
Next Article Ο Ετό ενδιαφέρει τη Λίβερπουλ!

Τελευταία νέα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Follow US