By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δύσκολος και… εύκολος ο Ουάρντα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δύσκολος και… εύκολος ο Ουάρντα»

Τhessports
Last updated: 29/12/2020 14:50
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι, πρώην συμπαίκτης του Ουάρντα στον Παναιτωλικό, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για την επιστροφή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ και τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

«Με τον Ουάρντα είχαμε πάει την ίδια ημέρα στον Παναιτωλικό, στις 20 Αυγούστου. Ήταν λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2015-16 και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Για ποιον λόγο τις δύο προηγούμενες φορές δεν έκανε την διαφορά στον ΠΑΟΚ δεν το ξέρω. Από την μία είναι δύσκολος, αλλά από την άλλη είναι και εύκολος. Είναι ένα παιδί που συνέχεια θέλει να το χαιδεύουμε, να του λέμε ότι είναι καλύτερος, έτσι παίρνει την δύναμή του.

Αυτό που προβλημάτισε είναι ότι στις μικρομεσαίες έβγαζε μάτια, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν το κατάφερε. Έχει την ίδια έπαρση, είτε παίζει στον Ατρόμητο, είτε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γίνεται αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλα ονόματα και δεν του βγαίνει σε καλό. Επειδή τον πιστεύω σαν παίκτη μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, όμως, πρέπει να καταλάβει αυτή η τρίτη φορά θα είναι και η τελευταία. Πιστεύω ότι θα είναι ώριμος και ότι έχει καταλάβει ότι δεν πρέπει να χάσει και αυτή την ευκαιρία. Είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνική, με καλό σουτ και αυτό που είχαμε παρατηρήσει είναι ότι έπαιζε καλά και με το κεφάλι.

Μπορεί να σκοράρει με διάφορους τρόπους, το θέμα είναι πως μπορεί να κουμπώσει. Επειδή έχω παίξει αντίπαλος με τον Γκαρσία πιστεύω ότι με την προσωπικότητά του θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν νομίζω να τον αφήσει. Νομίζω ότι και ο ίδιος έχει την εμπειρία από τις δύο προηγούμενες φορές». Κατέληξε λέγοντας: «Έχω να μιλήσω καιρό μαζί του, αλλά όποτε τον βλέπω τον χαιρετάω. Αν μιλούσαμε θα του έλεγα ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί την τρίτη φορά και ότι πέρα από την ποιότητα, πρέπει να δώσει και κάτι παραπάνω για να αντέξει την πίεση. Δουλεύει στις προπονήσεις και γενικά δεν είχε ποτέ προβλήματα τραυματισμών. Για μένα δεν είναι ούτε κλασικό εξτρέμ, ούτε δεκάρι, μπορεί να παίξει ως δεύτερος φορ σε ελεύθερο ρόλο. Αυτό, βέβαια, στις μικρομεσαίες ομάδες είναι πιο εύκολο να γίνει. Δεν ξέρω αν μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχει αυτή την ελευθερία».

Σχετικά άρθρα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Σαραγόσα
Επικό ποστ Ηρακλή για… Λίβερπουλ και Ιραόλα! (pic)
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κατεβαίνει με… νεανίδες για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός!
Next Article Τέλος και επίσημα ο Ντιέγκο Κόστα

Τελευταία νέα

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
5 June, 2026
Follow US