Σωτηρίου : “Πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άρης, αλλά…”

Ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Άρη, εξήγησε ότι είναι δύσκολο να ικανοποιήσει η ελληνική ομάδα την Αστάνα και αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του.

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM και αρχικά αναφέρθηκε στο σπουδαίο γεγονός που συνέβη στη ζωή του καθώς έγινε πατέρας. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που απέκτησα ένα μικρό παιδάκι. Μετά από 10 μέρες θα ταξιδέψω στην Αστάνα όπου θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν», είπε.

Αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με την Αστάνα, λέγοντας ότι… «έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Άρη είπε ότι… «δεν γνωρίζω τίποτα. Ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα», απάντησε και απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο.